Kattoristikot

Kattotuolit  - laatuun ei ole oikoteitä

Kattotuolit ovat avainasemassa, jotta rakennuksesi katto pysyy kunnossa ja hoitaa tehtävänsä. Lisäksi kattoristikoiden vauriot ovat työläitä korjattavia. Siksi meille ei tulisi mieleenkään käyttää oikoteitä niiden suunnittelussa ja valmistamisessa. Varmasti kestävien ja täsmälleen oikein mitoitettujen kattotuolien valmistaminen vaatii:

  1. VTT:n testaamat ja hyväksymät suunnittelijat ja suunnitteluohjelmat
  2. Lujuuslajitellun puutavaran
  3. Parhaat saatavilla olevat naulalevyt (kotimainen Mitek)
  4. Kokeneet, huolelliset ja työstään viimeisen päälle ylpeät tekijät

Kaikki tämä löytyy Jukajan kattoristikoista. Juuri siksi niin moni ammattirakentaja suosittelee meitä kattotuolien tarvitsijoille.

 

Kattoristikot - tarkkuus ennen kaikkea

Kun tarvitset kattotuolit, niin kannattaa pyytää tarjous Jukajalta allolevasta linkistä tai sähköpostilla jukajan@ristikko.com  Kun olet hyväksynyt tarjouksen, tarkistamme kattoristikoiden tiedot vielä kerran. Näin varmistamme, että ajallaan tuleva toimitus pitää sisällään myös täsmälleen oikean mittaiset kattotuolit. Monimutkaisemmissa rakenteissa kannattaa toimittaa kattoristikkokaaviot heti tarjouspyynnön yhteydessä.

Isossakaan kohteessa sinun ei tarvitse hakea kompromisseja, vaan Jukajan kattoristikot laadulla saat aina 21 metrin alapaarteen pituuteen saakka.

Pyydä tarjous rakennuksesi kattoristikoista heti >>

Lataa kattoristikoiden tuentaohje >>

Lataa todistus tehtaan laadunvalvonnasta >>